"Pasif yangın durdurucular"
25.1.2017
Yangına Karşı Korunmayan Çelik Binanın Çöküşü

Türkiye Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik´e göre çelik yapıların taşıyı sistemlerinin yangına dayanıklı hale getirilmesi gerekmektedir. Çelik taşıyıcı sistemlerin yangına dayanıklı hale getirilmesi için intümesan boya, püskürtme harç veya yangına dayanıklı boardlar kullanılmalıdır.

10.9.2016
Karbon Fiber Güçlendirmenin Yangından Korunması

Karbonfiber ile güçlendirme yapılmış binalarda yangın riski konusunda tedbir almak zorundadır. Karbonfiber in betonarmeye montajında kullanılan epoksi yaklaşık 100 °C de etkisini kaybetmekte ve yapılan güçlendirmeyi etkisiz kılmaktadır. Deprem ile yangın durumunun sıklık ile beraber yaşandığı düşünülürse bu çok tehlikeli bir durum yaratmaktadır.

10.8.2016
Mersin Entegre Sağılık Kampüsü Yangına Dayanıklı Asma Tavan Uygulaması İçin Tecbor´u Seçti

Nanotek İnşaat, 2015 yılının sonunda distribütörü olduğu İspanyol Mercor Tecresa firmasının magnezyum oksit bazlı yangına dayanıklı plakası Tecboard ürününü Mersin Entegre Sağlık Kampüsü projesinde kullanılması için anlaşma sağladı.

28.6.2016
Nanomob Çok yakında sizlerle

Bu program ile artık, cep telefonu üzerinden sipariş oluşturabilecek ve siparişin durumunu görüntüleyebileceksiniz. Tek yapılması gereken, bu uygulamayı mobil cihazlarınıza indirerek, firmanıza özel bir kullanıcı adı ve şifre oluşturarak uygulamaya giriş yapmanızdır...

05.05.2016
Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü

B2B Medya Grubu yayın organlarından biri olan Yalıtım Dergisi tarafından bu sene on üçüncüsü düzenlenen “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri” nin kazananları 26 Nisan’da yapılan Seçici Kurul Toplantıları’nda belirlendi. Ödül töreni ise 11 Mayıs günü Yapı İstanbul Fuarı’nda gerçekleştirildi...